Sapphire Hi-Load 2

Многофункционална грес за тежки натоварвания

Контакти

Адрес: гр. Бургас 8005, ул.“Янко Комитов“ 16Е, ж-к Славейков
Тел.: 056/ 88 08 83
Факс.: 056/ 88 08 83

още контакти

Многофункционална грес предназначена да осигурява мазане при тежки натоварвания и вибрации. Sapphire Hi-Load 2 съдържа молибденов дисулфид и разрешава дълъг работен период. Подходяща за всички видове лагери и ролки подложени на екстремни натоварвания.

Приложение: SAPPHIRE Hi-Load 2 е особено подходящ за бавно движещи се лагери, работещи при екстремни условия, като ударни натоварвания, вибрации и влажна среда. Той е предназначен за тежък режим на сачмени, ролкови и плъзгащи лагери които обикновено се срещат в индустрии като кариери, минно дело, морско, докове, селското стопанство, строителството и тухли. SAPPHIRE Hi-Load 2 превъзхожда останалите в приложения като трошачки, екрани, преси, товарачи, стъргалки, вагони и други подобни приложения, където щифтове, втулки, плъзгачи и т.н., са подложени на екстремни условия.

  • Не позволява на работният слой да бъде „изстискан“ при работа
  • Температурен диапазон от -300°C до +1500°C
  • Изгражда изключително здрав слой на покритие, с нисък коефициент на триене, позволявайки намаляване на температурата при триене, и износването на компонентите
  • Идеален за приложения с екстремно натоварване на бавно движещи се части, където шокови натоварвания и вибрации създават проблеми.
  • Запазва своите характеристики при силна влага и овлажняване и предпазва от корозията
  • Опаковка: 400g; 5kg; 18kg