Sapphire Extreme 2

Изключително издръжлива, високо температурна смазка

Контакти

Адрес: гр. Бургас 8005, ул.“Янко Комитов“ 16Е, ж-к Славейков
Тел.: 056/ 88 08 83
Факс.: 056/ 88 08 83

още контакти

ROCOL® Sapphire Extreme 2 е изключително издръжлива, високо температурна смазка за лагери, в основата на която е молибденов дисулфид (МоS2). Тя е проектирана за ефективно смазване и защита на сачмени, ролкови и плъзгащи лагери, използвани в екстремни условия.

ROCOL® SAPPHIRE Extreme 2 комбинира висока производителност, плътност и гарантира гладка работа при екстремни натоварвания, без нанесеният слой да се разтича или изстиска при работа.

Приложения:
SAPPHIRE Extreme 2 е специално разработена за работа на лагери във високи температури, екстремни натоварвания, удари и вибрации.

Тя е предназначена за всички видове сачмени, ролкови и плъзгащи лагери които обикновено се срещат в индустрии като стоманолеярен завод, кариери, минно дело, морско, докове, селско стопанство, строителство, тухли и плочки.

SAPPHIRE Extreme 2 намира широко приложение в пещи, клинове, трошачки, товарачи, вагонетки, приложения, както и лагери, щифтове, втулки, плъзгачи и др, подложени на екстремни условия.

  • Отлична устойчивост на висока температура в диапазона -10°C до +235°C.
  • Не органична, модифицирана глина тип (Bentone), сгъстена грес, подсилена с молибденов дисулфид, за отлична високо – температурно и водо-устойчивост.
  • Положеният слой има афенитет към метални повърхности, оставяйки предпазен слой, намаляващ триенето, топлината, износването и удължава живота на движете се компоненти.
  • Идеална за силно натоварени приложения, където могат да се появят силни натоварвания или вибрации.
  • Запазва своята цялост в екстремни условия и увеличава интервалите на смазване, с цел намаляване на престоя и използване на смазка.
  • Опаковки: 400g, 5kg; 18kg; 50kg