Plutonne PU

Маркуч за фармацевтичи и козметични течности

Контакти

Адрес: гр. Бургас 8005, ул.“Янко Комитов“ 16Е, ж-к Славейков
Тел.: 056/ 88 08 83
Факс.: 056/ 88 08 83

още контакти

Всмукателен маркуч за абразивни материал на гранули и прах. Идеален за пренос на фармацевтични и козметични продукти, таблетки, брашна, зърнени храни. спл. сух плод и др. Подходящ за храни, фармацевтичи и козметични течности с концентрация на алкохол с максимум 20%.

Цвят:
Прозрачен
Работна температура:
-40°C +90°C. За почистване и дезенфекция моля запознайте се с инструкциите за почистване на IPL. Не препоръчваме да се използват SIP, които сериозно ще навредят на живота на маркуча.
Характеристики:
Гъвкав маркуч изработен от хигиенично TPU с неръждама спирала от SS302 и полиестерна оплетка / армировка /. Напълно гладък от вътре и от вън – за да се подобри преминаването на потока, както и лестното почистване и стерилизиране. Възможно е да бъде зазимен чрез спиралата спрямо регламент TRB S 2153.

Маркучат е екструдиран, което гарантира хомогенност на стената като се намалява възможността за пробив в маркуча. Отличава се със силно неотрален вкус и мирис, като запазва оригиналните свойства на продукта, който преминава. Много добра химическа устойчивост на киселини и алкални раазтвори и добра непромокаемост. Универсална структура – устойчиа също и на масла и мазнини при нормални параметри. Без халогени.

Изстиване на метриала:
Plutone PU не се нуждае от допълнителна обработка след есктрудиране и вулканизиране. Това премахва риска от остатъци от слеващият материал да навреди на крайният продукт. Това позволява да се намалят производствените вредни емиции.
Стандарти:
Храни клас в съответствие с Регламент на ЕС п. 10/2011, наредби на FDA (дял 21 CFR 177.2600)
Производител:
IPL